Bestel en Bedrijfs info

Bedankt voor uw bezoek aan onze website,

 

Deze website is gemaakt in BLOG style, snel, simpel en duidelijk, dagelijkse updates, en updates en aanbiedingen via instagram: onlinehoutverkoop, geen java, simpele tekst, geen winkelwagentjes, geen vooruitbetalingen, dus geen zorgen om uw geld terug te krijgen mocht een artikel niet goed zijn. Wij bestaan al meer dan 100 jaar en ruim 20 jaar verkopen wij online, www.onlinehoutverkoop.nl met scherpe prijzen voor A kwaliteit bouw en tuinhout. Veel van het hout word verwerkt in eigen zagerijen en droogkamers, eigen import, aan de deur bezorgd bij particulier en bedrijf in Nederland,België,Belgisch Ardennen,Grensgebied Frankrijk en Duitsland.

 

Bel / Mail of Whatsapp uw bestelling, u krijgt de bevestiging per email of whatsapp en U rekent pas contant af bij de chauffeur of vooraf met factuur als u dat liever heeft.

 

Wij bezorgen binnen 1 week in Nederland en België en Belgische Ardennen, zie voor meer informatie : BEZORGKOSTEN

 

Wij leveren niet naar de Waddeneilanden, daarvoor laden wij over in Den Helder op afspraak met U

 

Wij proberen alles binnen 1 week, soms binnen enkele dagen, aan U te leveren, uitgezonderd bestellingen met een levertijd. Bij topdrukte in het voorjaar en zomer kan het soms iets langer duren.

 

Na ontvangst van uw bestelling bevestigen wij deze per email en neemt de chauffeur binnen enkele dagen telefonisch contact met U op wanneer hij de bestelling wil komen afleveren of als uw bestelling klaarligt

voor afhaal.

 

Zorgt U aub ervoor dat U voldoende contant geld voorhanden heeft om onnodige wachttijden te voorkomen zodat de chauffeur op tijd bij zijn volgende bestemming kan zijn.

 

Betaling : Contant bij aflevering [ rembours ] en bij afhaal of vooraf per bank. WIJ HEBBEN GEEN BETAALAUTOMAAT.

 

Levering aan Particulieren en Bedrijven.

 

Annuleringen binnen 24 uur na onze bevestiging. Artikelen vermeld met een LEVERTIJD kunnen niet geannuleerd worden,dat is maatwerk speciaal voor u gemaakt, zoals balkhout, potdekselplanken, amerikaans grenen vloerdelen

en wij vragen dan ook een kleine aanbetaling voordat wij de bestelling in gang zetten.

 

Annuleringen 24 uur of later na onze bevestiging zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen

van 100,- euro.

 

U kunt de bestelling ook afhalen in ons magazijn in Meerle / Hoogstraten - België, u word gebeld door de chauffeur voor een afspraak als uw bestelling klaarligt, betaling kontant of vooraf per bankoverschrijving, wij hebben geen betaalautomaat. 

 

Alle foto's zijn eigen opnames van artikelen die wij ook werkelijk leveren.Helaas komt het veel voor dat anderen onze foto's gebruiken voor online verkoop, hoofdzakelijk op marktplaats.nl, onze foto's die zij plaatsen komen vaak niet overéén met de artikelen die zij werkelijk leveren,dat geeft helaas een negatief beeld van online aankopen doen, dit zijn veel gehoorde klachten en daarom vermelden wij dit, en als u vooraf betaald loopt u daardoor een groot risico om uw geld nog terug te krijgen en blijft het vaak bij een tegoedbon en 10 x sorry zodat u nog niet krijgt wat u wilt hebben.

 

 

Afhaal Magazijn : Meerle/Hoogstraten - België

 

Openingstijden Magazijn : Zaterdag's tussen 13.00 - 14.30 alleen op afspraak. 

Bestellingen boven de 500,- kunnen op afspraak ook doordeweeks afgehaald worden. 

 

Telefoon / Whatsapp : 06 - 2285 8352 / Buiten Nederland : 0031 6 2285 8352 

 

Wij bezorgen 7 dagen per week.

 

 

© 2000-2020 WWW.ONLINEHOUTVERKOOP.NL

24 uur 7 dagen per week online hout bestellen. www.onlinehoutverkoop.nl

Tel/Whatsapp [NL]

06 2285 8352 

0031 6 2285 8352

Instagram : 

onlinehoutverkoop

 

 

Bezorgd binnen 1 wk

Bezorgd binnen 1 wk

KvK. 18031664

Btw. NL001506616B62

Afhaal Magazijn : 

Meerle / Hoogstraten BE

Update:

11/04/2021